Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ciekawe pomysły na server HardCore.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.
Chciałbym się dowiedzieć od was jakiś ciekawych pomysłów na server Hardcore. Chcę wasze pomysły bo w końcu na serverze  będą grali gracze. Jeśli weszliście w temat i chcecie napisać "kolejny hardcore" czy coś w tym stylu to nie ma to żadnego sensu każdy tworzy to co lubi. Myślę że dacie jakieś ekstra pomysły.

Opublikowano

Mało jest dobrych serverów Hardcore (dobrych)
Prawda jest dużo hardcore,survival ale nie są to profesjonalne servery.

Opublikowano

Najlepiej jak by na tym hardcorze był prawdziwy hardcore trudna gra. Fajnie jak by były gildie i ban za śmierć. żeby nie było itemshopu! :)

d63.png

Opublikowano

jak dla mnie HardCore to jest 1 życie... ale no ymm po deadzie tracimy 1 gracza;/ więc dałbym np co 1 tydzien np w Niedziele uball :)

--------

Drop z stone :? nieeee wgrajcie anty x raya i nie wgrywajcie dropu ale jednak jak musicie to 0.1/2%

Dobra Reklama by ktoś grał

Dobrze Rozbudowany Spawn nie za duży ale żeby było wszystko

"Autorskie" gildie.... jak już mówisz ze masz autorskie gildie kupione od jakiegoś gimbusa to nawet nie startuj z serwerem

ZAKUPIONE GILDIE NIE SA AUTORSKIE TYLKO KUPNE...

i ogarnij zgrana ekipe +15/16(w tym Administratorzy Helpery Technicy oraz YTBerzy :) żadnych Moderatorów Kid Modów Junior Adminow itp bo to jest poprostu dorabianie zbędnych rang....)

aha i nie startuj z serwerem poniżej 50 slot(jesli chodzi o HC)

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Grunt to to by ten serwer nie miał lagów i miał duże rozmaicenie ;x

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Opublikowano

Co najmniej 500 slotów, ogarnięta ekipa, brak VIPow i lagów. Unban za 1,23 ban na 2dni i gitara, potki i drop ze Stone. Pełny serwer i fajne klepy. To jest mój ideał hardcora :D

Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl

Wejdź, nie pożałujesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...